2012. február 13., hétfő

Képzés

Szombaton megint képzésen voltunk, körülbelül kéthetente járunk Verához. A nagy hideg (-12 fok) és a hó ellenére a kutyák szépen dolgoztak. Fruttival is elégedett voltam, az alapengedelmes feladatokat (no és a más gazdiknál kuncsorgást) egyre biztosabban tudja. Hamarosan Pechan Eszterrel folytatjuk a képzést, ez lesz nekünk is az új rész. Tavaly csak az első foglalkozáson voltunk nála. Nem bántam meg, hogy egy kis szünetet tartottunk. Sok minden történt ez idő alatt, sokat kirándultunk és igyekeztem Fruttit minél többfelé vinni, minél több dologgal megismertetni. Sokat gyakoroltunk, egy kicsit agilityztünk is. Aztán sajnos egy kullancs miatt nagyon beteg lett, de 5 hónapig  keményen küzdött és meggyógyult. Megmutatta ezzel, hogy mennyi erő és kitartás is van benne. Ősztől pedig teljes erőnkkel azon vagyunk, hogy valóra váltsuk álmunkat és egyszer mi is terápiás párosként dolgozhassunk.


Frutti a szombati képzés után a szokottnál jobban elfáradt, de egy nagy alvás után délutánra újra tettre kész volt, hatalmasat bunyózott vizsla haverjával. :)

Vasárnap a Hármashatár-hegyen sétáltunk egyet. Voltak szánkózó gyerekek is, de Fruttit most már nem zavarja,pedig  kicsiként  nagyon ijesztő volt számára a furcsa szerkezet. Most inkább azt nem érti, ha nem ül rajta senki : ).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése