2012. május 2., szerda

Hosszú hétvége

A kánikulát igyekeztünk vízközelben átvészelni, hogy Fruttinak így elviselhetőbb legyen a hirtelen jött meleg. A Hajógyárin kétszer is kint voltunk, szombaton rögtön a képzés után mentünk is. Találkoztunk Frutti féltestvérével Archival, ő oda jár vadászkutyaiskolába. Nagy futás után inkább csak lihegés volt, aztán mi mentünk a Dunához, Archinak meg kezdődött az iskola, pedig szívesen cserélt volna Fruttival. Olyannyira bolondul a vízért, hogy néha még suli közben is úgy dönt, hogy ő inkább úszik egyet. Na Fruttinak bezzeg esze ágában sincs, vizezni azt szeret, hát még áthűlve a parton a haverokkal kergetőzni...


Megint szegényebbek lettünk egy labdával, túl "messzire" dobtam, így elúszott, mert nem volt ki utána menjen. Azt hiszem, egyelőre maradunk a bot dobálásnál :).


Vasárnap sikerült korán felkelnünk, így még reggel el tudtunk menni a Városligetbe, délután pedig kertet rendeztünk, Frutti végig szemmel tartotta az eseményeket, segédkezett is, így estére jól el is fáradt.

Hétfőn újra hajógyári,tegnap pedig gondoltunk egyet és elmentünk Gödre, hogy ne mindig ugyanott sétáljunk, mert az nekünk is és Fruttinak is unalmas.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése